Landbrugsdæk - Prissammenligningstjeneste for Landbrugsdæk

Dine dæk til de bedste priser
Dine dæk til de bedste priser
Bredde
Profil
Diameter
Belastning
Fart
Mærke
1 Find dine dæk
2 Sammenlign priser
3 Besøg forretningen

Sammenlign priser på Daek-sammenligning for at få de bedste tilbud på traktordæk

Skal du pløje markerne, transportere afgrøder eller arbejde med skovbrug med din traktor? Din produktivitet og komfort starter med holdbare dæk, der er tilpasset forskellige overflader. Vi er dog opmærksomme på, at priserne på traktordæk af høj kvalitet kan afskrække dig. Derfor findes Daek-sammenligning! Vi gør det lettere for dig at sammenligne priser så du kan købe landbrugsdæk uden at ødelægge din virksomhed.

Hvorfor skal jeg sammenligne landbrugsdæk på Daek-sammenligning?

Hvis du er træt af at lede efter ideelle traktordæk i de mange onlinebutikker uden at vide, om de har den bedste værdi for pengene, eller om priserne ikke ændrer sig på et øjeblik, er du kommet til det rigtige sted! Daek-sammenligning sparer dig for dyrebar tid og penge ved at give opdaterede priser for traktordæk, så du aldrig går glip af Danmarks bedste tilbud.

Du finder en lang række producenter og pålidelige detailhandlere. Uanset hvad dit budget er, vil du altid finde det rigtige dæk på vores prissammenligningsside!

Hvordan finder jeg tilbud på traktordæk?

Indtast bredden, profilen og diameteren sammen med belastningen og hastighedsklassificeringen af dine landbrugsdæk i vores søgemaskine. Klik derefter på "Søg" for at indlæse prislisten for traktordæk.

Du kan finde dine dækstørrelser på dine nuværende traktordæk eller på bilens papirer. Vær opmærksom på, at ældre dæk kan være markeret i tommer. Men rolig, nogle dækforhandlere giver en liste med ækvivalens på deres websted, så du ikke går forgæves. Hvis du er i tvivl, skal du spørge en professionel om råd.

Hvordan sammenligner jeg priser på landbrugsdæk på Daek-sammenligning?

Prislisten viser altid dæk fra de billigste til de dyreste, inklusive moms. For at finjustere din søgning skal du vælge de mærker og forhandlere, du vil sammenligne i venstre kolonne. Du kan også indstille en prisklasse for kun at få de traktordæk, der passer til dit budget. Når du har fundet det bedste traktordæk, skal du klikke på “Til butik” for at gå til dækforhandlerens websted. Der kan du købe dine nye landbrugsdæk.
Daek-sammenligning

Er traktordæk på budget værd at købe?

Traktordæk kan faktisk være dyre. Det er derfor forståeligt, at nogle foretrækker at købe de billigste. Men selvom budgetlandbrugsdæk koster dig mindre på købstidspunktet, vil de ikke nødvendigvis være omkostningseffektive i det lange løb på grund af de betydelige driftsomkostninger.

Michelin  Continental  Bridgestone  Goodyear 

Først vil du bemærke, at de slides hurtigere på grund af uforstærkede sidevægge eller et alt for stift kabinet, hvilket resulterer i risiko for svigt og hyppigere udskiftning. Desuden kan billige traktordæk glide og beskadige jorden lettere på grund af deres utilstrækkelige kontaktområde - et stort problem, når du kører på opdyrket jord. Din komfort kan også påvirkes, fordi budgetdæk har en lavere kapacitet til at reducere vibrationer og rullestøj end kvalitetsdæk. Alle disse ulemper tilsammen kan bidrage til at øge dit brændstofforbrug og reducere din produktivitet. Så hvis du vil have dæk, der fungerer godt til din traktor, og du tænker langsigtet og vil have god værdi for pengene, så vil du ikke fortryde det!

Hvilke landbrugsdæk skal jeg vælge?

At vælge de rigtige traktordæk online er ikke kun et spørgsmål om budget. Det afhænger også af den type arbejde, du udfører, og den jord, du støder på, mens du overvejer praktiske kriterier som trækkraft, glidning, vibrationer og håndtering. Der er mange landbrugsaktiviteter, der resulterer i en bred vifte af tværbund og radiale dæk.

Hvad er de forskellige typer traktordæk i Danmark?

Landbrugsdæk

Landbrug kan være hårdt for dæk, men bare rolig! Landbrugsdæks bløde gummi og aggressive slidbanemønster giver dig god trækkraft, mens du arbejder i markerne. Dækkene har en lav trykkapacitet, der genererer et bredere kontaktområde og derfor begrænser jordkomprimering, et vigtigt kriterium for at bevare kvaliteten af dine marker. Landbrugsdækkene kan også bære vægt og bugsering af tunge redskaber. Nogle intervaller såsom IF (Improve Flexion) dæk har et specielt hus, der er designet til at understøtte 20% højere belastning. Uanset om du har brug for at høste eller sprøjte dine marker, tilpasser landbrugsdæk sig alle vejrforhold og fås til både brede og smalle hjul.


Multibrugsdæk

Multibrugsdæk er ret alsidige og er designet til at trække tunge redskaber eller lastede trailere mellem gården og markerne. Derfor giver disse dæk også et godt greb og kørbarhed både på vejen og i markerne. Flere og flere multibrugsdæk har VF (Very Improve Flexion) -teknologien, der er lavet til at bære op til 40% mere vægt og til at forhindre dig i at skifte tryk fra en type jord eller hastighedsniveau til en anden. Derefter øger du produktiviteten, mens du sparer tid og brændstof. Husk dog at ændre trykket i forhold til den belastning, du bærer.

Skovbrugsdæk

Skovbrugsdæk er robuste overfor vanskeligt og overbelastende terræn (grene, flint osv.). Deres gummi og ofte forstærkede stålhus gør sidevæggene meget modstandsdygtige over for punktering. Skovbrugsdæk komprimerer ikke jorden, så naturen kan overtage, når arbejdet er afsluttet. Disse traktordæk er lavet med lavtryksfunktioner og har ofte selvrensende profiler. Der er intet bedre end skovbrugsdæk til at starte din arbejdsdag med ro i sindet!Traktorredskaber og trailerdæk

Anhængerdæk har en robust struktur, der er designet til at bære de forskellige belastninger, som din trailer kan blive udsat for. Disse lavtryksdæk giver hele din landbrugsmaskine mulighed for at respektere jordbunden. Uanset om du har en standard-trailer eller en bugseringsspand, finder du på Daek-sammenligning altid dæk med passende dimensioner. Bemærk, at denne liste over traktordækstyper ikke er fyldestgørende. På forhandlerens websteder findes også mange traktordæk, der er egnede til andre aktiviteter, som vindyrkning, trædyrkning og husdyrbrug.

Hvad er de bedste af traktordækmærker i Danmark?

Flere dækproducenter, der er specialiserede i traktordæk, er nu ret kendte på markedet. Blandt dem er for eksempel Trelleborg, BKT og Cultor. Tøv ikke med at købe dine dæk fra større mærker som Michelin, Continental og Bridgestone, der altid er på forkant med teknologien. Uanset hvilke landbrugsmaskiner du arbejder med - en høstmaskine, en skraber eller en sprøjte - kan du finde passende dæk blandt disse mærker og mange andre på Daek-sammenligning!

Kleber  BKT  Nokian 

Hvordan kan jeg få mine traktordæk monteret i nærheden af mig?

Når du har købt dine nye traktordæk online til en overkommelig pris, er spørgsmålet: Hvordan kan jeg få disse store dæk monteret? Uanset om du er i Aalborg eller Nakskov, stiller vores partnerforhandlere lister til rådighed med monteringscentre i nærheden af dig , så du kan spørge, om de kan montere til dine nye landbrugsdæk. Ved at kontakte dem kan du også planlægge en aftale og bede om et tilbud. De vil normalt tilbyde dig to muligheder: Få dine dæk monteret i garagen eller få mekanikeren til at komme ud, hvilket sparer dig for en besværlig rejse.

Nu ved du, at valget af dine traktordæk er afgørende for bevarelsen af jorden. Brug Daek-sammenligning for at finde kvalitetsdæk til den laveste pris! Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til sammenligning af traktordæk, kan du enten se på vores guide eller kontakte os direkte. Kundetilfredshed er vores prioritet!