Lastbildæk - Prissammenligningstjeneste for Lastbildæk

Dine dæk til de bedste priser
Dine dæk til de bedste priser
Bredde
Profil
Diameter
Belastning
Fart
Mærke
1 Find dine dæk
2 Sammenlign priser
3 Besøg forretningen

Sammenlign priser for at købe dine lastbildæk billigere takket være Daek-sammenligning
Hvad enten du transporterer varer over hele Danmark, kører en bus i London, eller du arbejder på en byggeplads hele dagen, så har du brug for lastbildæk af høj kvalitet. Ikke desto mindre er lastbildæk de dyreste dæk, og derfor er det nødvendigt at sammenligne priser på Daek-sammenligning, hvis du vil spare penge. Vores sammenligningsside vil hjælpe dig med at bruge færre penge og stadig finde lastbildæk af høj kvalitet, så du aldrig behøver at bekymre dig om kilometertal, læsse- eller off-road belastninger.

Hvorfor skal jeg sammenligne priser på lastbildæk online?

Prisen for at have din lastbil fuldt udstyret med dæk er ret høj, hvis du tænker på at prisen for et enkelt lastbildæk allerede er mindst seks gange så høj som prisen for et almindeligt bildæk. Desuden kan priserne på kommercielle lastvognsdæk ændre sig efter time, hvilket forhindrer os i at være konstant ajour. Så hvordan undgår du at blive fortabt i søgningen efter lastbildæk, når priserne konstant ændres?
Vi sørger for, at du sparer penge og tid ved at tilbyde dig en konstant opdateret sammenligning af lastbildæk. Find den bedste pris på dine nye dæk til enhver tid med Daek-sammenligning, vi vil aldrig skuffe dig!

Hvordan kan jeg finde priser på lastbildæk på Daek-sammenligning?

Indtast dimensioner såvel som belastnings- og hastighedsvurderinger for dine lastbildæk i søgemaskinen ovenfor. Bemærk, at du kan søge efter et enkelt dæk, men ikke efter dobbeltdæk. Klik derefter på "Søg" og gå gennem listen over priser, fra de billigste til de dyreste kommercielle lastbildæk.

Hvis du ikke kender de nøjagtige dimensioner af dine dæk, kan du finde dem på dine dæk eller i dokumenterne på din lastbil.

Michelin  Continental  Goodyear  Pirelli 

Hvordan sammenligner jeg lastbil- og trailerdæk på Daek-sammenligning?

Hvis du kigger efter priserne på lastbildæk for et bestemt mærke, kan du vælge det i venstre kolonne. Du kan også filtrere efter sæson og dækforhandler. Hvis din prioritering er budget, kan du synes det er interessant at være i stand til at oprette en prisklasse. Når du har valgt dit ideelle kommercielle lastbildæk, skal du klikke på “Til butik” for at blive omdirigeret til vores partners online butik, så du kan gennemføre dit køb.
Daek-sammenligning?

Er billige lastvognsdæk noget værd?

Budgetdæk har ofte reduceret ydelse. De er mindre i stand til at modstå tunge belastninger og er ikke så modstandsdygtige over for slid. Derfor skal du ikke altid vælge de billigste lastbildæk, der vises øverst på vores prisliste. Søg i stedet efter den bedste værdi for pengene. Dit budget er dog stadig vigtigt, og det er derfor, vi er forpligtet til at hjælpe dig med at finde den pris, der passer til din tegnebog!

Hvordan vælger jeg de rigtige dæk til min lastbil?

Vælg dine lastbildæk i henhold til akslen

Hver aksel har sin egen type dæk! Der er tre hovedtyper af aksler: styreaksel, drivaksel og traileraksel. Dæk monteret på disse aksler påvirkes forskelligt af belastning og rullemodstandspændinger, afhængigt af deres placering på køretøjet. Følgelig varierer slidbanemønstrene på lastbildæk: dem på drivakslen har normalt et højere slidbanemønster end de andre dæk.

Styreakseldæk

Styreakslen er placeret i den første position foran på trucken. Det gør det muligt for hjulene at styre sig selv i den retning, lastbilen kører. Til denne type aksler skal du montere “S” (Steer) dæk, også kaldet “F” (forreste). Med “S” lastbildæk vil du være i stand til at styre dit køretøj over kilometerne med en passende lastkapacitet.

Drevakseldæk

Lige bag styreakslen er drivakslen placeret i køretøjets anden position. Drivakseldæk har et "D" (Drive) slidbanemønster. Drivdæk vil være i stand til at understøtte din trailers vægt uden problemer.

Trailerakseldæk

Trailerakselen er placeret på bagsiden af traileren, deraf navnet. Dæk monteret på denne type aksel drives derefter af lastbilens bevægelse og understøtter vægten af traileren ud over de andre hjul. Sørg for, at du monterer “T” -dæk (Trailer) på denne aksel. Deres større belastning og hastighedsklassificering gør det muligt for lastbilen at understøtte tunge læs og give nogle gode kilometertal, væsentlige kriterier, når du trækker en trailer i mange timer eller endda dage.

Bemærk, at du også kan montere "A" eller "Z" (All-position) dæk på alle tre akseltyper. De er lavet til at passe til enhver position på trucken, men kan have en lavere ydelse end S, D og T dæk. Under alle omstændigheder er der en gylden regel: Sørg for at passe dæk med det samme slidbanemønster på hver aksel!

Vælg dine lastbildæk så de passer til kørselsforholdene

Hvis akseltypen er meget vigtig, når du vælger kommercielle lastbildæk, så er brugen, af dine dæk også. Uanset om du kører gods- og konstruktionsbiler eller busser, har hver køretøjstype brug for dæk, der er tilpasset kørselsforholdene. Fra dæk til langtransport, til on/off-road dæk eller bydæk er der et dæk til enhver lastbilchauffør!

Langdistancedæk til lastbil

Lad os køre på motorveje over hele Danmark med langdistancedæk! Dette dæk er hovedsageligt lavet til 18-hjulede og traktortrailere, der ofte bærer gods- og fragtbelastninger over mange kilometer. Denne type dæk er også designet til at modstå slid og overfladerullemodstand. Når du vælger langdistancedæk, skal du være opmærksom på deres brændstofeffektivitet for at spare penge og respektere miljøet. Fra Aalborg til München, disse dæk vil tage dig med overalt!

Regionale lastbildæk

Når du skal køre kortere afstande, er regionale dæk til lastbiler det perfekte match! De kan klare regelmæssige accelerationer og stop, mens de er modstandsdygtige over tid og giver god håndtering. Så hvis du har en sættevogn, en tankbil eller lignende, vil regionale dæk klare opgaven sammen med dig.

Bydæk til lastbiler

Bydæk er ideelle til tunge køretøjer i byen. Uanset om du kører en bus eller en affaldsbil, kan de håndtere de mange stop, du vil gøre for at hente passagerer eller indsamle affald. Bydæk, der drager fordel af forstærkede flanker, er også designet til at vende mod kantsten. Med bydækkene behøver du og dine passagerer ikke længere at bekymre jer om jeres sikkerhed!

On/off-road og konstruktionsdæk

Som navnet antyder er disse dæk meget alsidige! Uanset om du vil køre på vejen eller på stejl jord som snavs og grus, svigter disse dæk ikke. Dumpere med dæk er specielt underlagt disse begrænsninger til terrængående kørsel og har derfor fremragende trækkraft og et hårdt ydre for at klare snit og rifter.

Vinterdæk til lastbil

Skal du køre på snedækkede veje? Glem ikke at montere vinterdæk på din lastbil! De er markeret med “M+S” eller med “3PMSF”-symbolet og er designet til lave temperaturer og snedækkede veje. Selvom de ikke er obligatoriske i Danmark, vil du ved at montere dem få en bedre køretøjsmanøvrerbarhed, en stor bremseevne og øget kørekomfort om vinteren.

Hvad er de bedste dækmærker til lastbiler i Danmark?

Du kan stole på mærker, der er kendt for kvaliteten på deres dæk som Michelin og Goodyear. Du kan også se på fabrikanter, der er specialiserede i kommercielle lastbildæk, såsom Samson og Americus. Under alle omstændigheder vil du være i stand til at finde og sammenligne disse mærker og nogle andre på vores websted for sammenligning af dæk til lastbiler.
Anteo lastbil dæk  Hankook lastbil dæk  Aeolus lastbil dæk  Westlake lastbil dæk

Hvor kan jeg få mine kommercielle lastbildæk monteret i nærheden af mig?

Når du har valgt dine lastbildæk på Daek-sammenligning, bliver du nødt til at få dem monteret. Du finder lister over partnermonteringscentre direkte på dækforhandlerens websteder. Vær dog opmærksom på, at de fleste af værkstederne er udstyret til montering af dæk på almindelige biler, men ikke nødvendigvis på lastbiler. Derudover varierer monteringshastighederne fra et værksted til et andet og er ikke de samme, afhængigt af om du vil udstyre en konstruktionsvogn eller en lastbil. Du bliver derfor nødt til at kontakte værkstedet på forhånd for at kontrollere, om de kan montere dine dæk og give dig et tilbud.

For at lære mere om kommercielle lastbildæk, se vores købsguide. Vi står også til din rådighed via vores kontaktformular så vi kan hjælpe dig med at sammenligne dækpriser og købe dine nye lastbildæk online. Hav en sikker rejse!