Motorcykeldæk - Prissammenligningstjeneste for Motorcykeldæk

Dine dæk til de bedste priser
Dine dæk til de bedste priser
Bredde
Profil
Diameter
Belastning
Fart
Mærke
1 Find dine dæk
2 Sammenlign priser
3 Besøg forretningen

Sammenlign motorcykel dæk priser online på en hjemmeside med dæksammenligning

Hver gang en ny motorcykelsæson starter, opstår det samme spørgsmål: Hvor kan jeg finde nye motorcykeldæk til den bedste pris? Du behøves ikke lede længere, på Daek-sammenligning kan du finde dine nye motorcykeldæk online lynhurtigt.

Ved at indtaste dimensionerne på dine nye dæk, får du de seneste priser for motorcykeldæk i Danmark. På Daek-sammenligning sammenligner vi priser fra dækproducenterne. Vælg det bedste motorcykeldæktilbud, og få dem monteret.

RS660

Hvorfor skal jeg sammenligne motorcykel dækpriser?

Hvis du ikke sammenligner dækpriser, før du køber, risikerer du at miste en masse penge da priserne stiger og falder hele tiden. For at undgå at spilde tid og penge, opsummerer Daek-sammenligning alle motorcykeldæktilbud i Danmark på et enkelt website. Servicen er helt gratis, og alle priserne er opdateret hver time for at hjælpe dig med at finde de bedste motorcykeldæk.

Vi har en bred vifte af de billigste motorcykeldæk, ud fra dine kriterier. Om du er fan af klassiske motorcykeldæk, en rallykører eller en off-road eventyrer, kan du på Daek-sammenligning.dk finde de bedste priser for hvilke som helst motorcykeldæk.

Hvordan finder jeg motorcykeldæk på Daek-sammenligning?

Jamfor-dæk

Det første du skal gøre er at indtaste bredden, højden og diameteren sammen med loadindex og hastighedskode i søgeboksene. Når du har udfyldt alle søgekriterierne, klikker du på “Søg”. Dæk søgemaskinen vil vise dig en liste over motorcykeldækpriser fra mange forhandlere som Daekonline, Daekekspert og Alledaek365.

For at finde størrelserne til dine dæk, kan du se på papirerne til din motorcykel. Der vil du finde minimumsstørrelserne, loadindex og hastighedskode. Du kan godt sætte dæk på med højere loadindex og hastighedskode end de originale specifikationer, men du må, af sikkerhedsgrunde, ikke montere dæk med lavere loadindex og hastighedskode. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi at du søger professionel rådgivning.

Hvordan kan jeg sammenligne motorcykel dækpriser på Daek-sammenligning?

Daek-sammenligning sorterer priserne på motorcykeldæk i stigende rækkefølge, startende fra den laveste pris. Med filtrene i venstre kolonne kan du specificere din søgning yderligere. Du kan vælge mærker og forhandlere og sammenligne priser på en enkelt model. Når du har fundet det bedste tilbud på motorcykeldæk trykker du på “Til butik” og så kommer du automatisk over til en af vores partnere hos Daek-sammenligning, hvor du kan købe dine nye motorcykeldæk.

Daek-sammenligning er fuldstændig uafhængig, og ingen af vores handelspartnere kan betale os for at påvirke resultaterne.

Er billige motorcykel dæk farlige?

Ved at konsultere vores motorcykeldæk prislister, vil du helt sikkert blive fristet til at købe de billigste. Dog slides de billigste motorcykeldæk hurtigere og har derfor ofte en kortere levetid, er mindre effektive i håndteringen og fører til et højere brændstofforbrug.

For at spare penge beslutter nogle motorcyklister at købe den samme dækmodel som den, de kørte med den foregående sæson. Ældre dækmodeller er faktisk ofte billigere, men de viser sig også at have mangel på kvalitet og ydeevne. Derfor anbefaler vi at sammenligne priserne på de nyeste motorcykeldækmodeller i stedet for at spare penge for enhver pris. Under alle omstændigheder skal du altid kigge efter dæk med den bedste værdi i stedet for de billigste motorcykeldæk.

Hvilke dæk til min motorcykel?

De dæk, du vælger, afhænger af det underlag du vil kører på, samt af din kørestil og budget. Før du køber dine motorcykeldæk online, skal du derfor stille dig selv flere spørgsmål for at finde det rigtige motorcykeldæk: under hvilke vejrforhold kører du på motorcykel? Hvor ofte bruger du din motorcykel? Bruger du den hver dag for at komme på arbejde? Eller tager du din motorcykel på lange ture på landet? Er du en hastighedsfreak på banen? Eller foretrækker du off-road eventyr?

Hvilke motorcykeldæk typer findes der?

Markedet for motorcykeldæk er opdelt i vejdæk og terrængående dæk. I begge kategorier finder du yderligere underkategorier, tilpasset forskellige maskiner, placeringer og kørestilarter, hvad enten det er by, sport eller eventyr!

Uanset hvad du er til, tilbyder vores motorcykeldæk-sammenligningsside mange muligheder i forholdet til dine ønsker. Når du ved, hvilken type kører du er, skal du bare gennemgå de forskellige typer for at finde den der passer bedst til dig.

Vejdæk

Touringdæk

Hvis du kigger efter motorcykeldæk beregnet til by- og daglig brug, regn og solskinsvejr så passer touring-dækkene til dig. De er kun beregnet til almindelig vejbrug og får dig afsted på kort tid. Deres hårde gummi og mange slidbanemønstre giver et effektivt greb på våde overflader samt en god køreevne og lang levetid. De holder to til tre gange længere end sportsmodeller, hvilket sparer dig penge over tid! Takket være forbedringerne i deres greb, mener eksperter, at selv nogle sportsmotorcykler kan udstyres med de nyeste modeller af touringdæk.

BMW k1600gtl
Klassiske dæk

Klassiske dæk, også kendt som vintagedæk, bringer de bedste minder tilbage som en ung kører. Denne type dæk kopierer stilen fra de gamle dæk, mens den har samme ydeevne som de nyeste touringdæk. De er beregnet til brug på veje og overgås ikke, når det kommer til udholdenhed og greb på våde veje.

Imidlertid er deres svingevne ikke så god som på moderne dæk. Men hvis du er til udseendet af et retro motorcykeldæk til vejbrug, så tøv ikke med at købe klassiske motorcykeldæk!

Custom dæk

Lange køreture på uendelige veje med din Harley Davidson kræver dæk tilpasset de tunge belastninger. Custom-dæk, også kendt som cruiser-dæk, passer perfekt til denne form for kørsel. De er meget modstandsdygtige på lang sigt og giver god kørekomfort. Når du vælger nye custom dæk, er udseendet lige så vigtigt som ydelsen. Dækmærker har forstået dette og tilbyder derfor også farvede dækmodeller.

Honda CBR1000rr
Sportsdæk

Hvis du er en af dem, der kan lide høje hastigheder i skarpe sving eller på motorvejen, vil sportsdæk opfylde dine forventninger. Sportsdæk er de mest almindelige dæk monteret originalt på sportsmotorcykler. Ifølge myndighederne er sportsdæk kun godkendt til vejbrug, men kan lejlighedsvis bruges på racerbaner. De tilbyder stor sikkerhed og håndtering i høje hastigheder. Sportsdæk er meget effektive på tørre veje, og ikke lige så effektive på våde overflader på grund af en mindre mængde slidbanemønstre. De er lavet med blød gummi, hvilket gør dem mere følsomme over for slid og giver dem en lavere levetid end andre typer dæk.

Racerdæk

Du er en fartentusiast og ønsker at skubbe dine grænser endnu længere, men denne gang på en velegnet bane? Så er racerdæk noget for dig! De er velegnet til alle racerbanekørere, der ønsker at komme i mål først. De er lavet af en blød gummi, der muliggør mestring af høje hastigheder og accelerationer samt med stærk nedbremse-evne. Racerdæk tilbyder også enestående greb i ekstreme hældningsvinkler i svingene. Du vil dog bemærke, at dækkene bliver slidt meget hurtigt.

På racerdækmarkedet finder vi også helt glatte banedæk, der giver en endnu bedre kontakt med jorden. Bemærk dog, at disse særlige dæk er forbudt på almindelig vej på grund af manglen på slidbanemønster, hvilket gør dem meget farlige på våde overflader.

Under alle omstændigheder skal du huske at varme dine banedæk op for den optimale ydelse, inden du rammer racerbanen.
Metzeler dæk Mitas dæk Michelin dæk Heidenau dæk

Off-road dæk

Trail-dæk

Vil du også køre på mudrede veje? Motorcykeltrail-dæk viser sig at være ægte blandede dæk, hvilket giver en 50/50 brug til både vej- og off-road-formål. De er lavet af hård gummi og brede slidbanemønstre, der giver lang levetid og greb på blødt grund. De har imidlertid en lav kontaktflade med jorden og er derfor mindre effektive, hvis du kun bruger dem til almindelig vej. Trail- dæk er hverken de bedst ydende dæk på vej eller mudret kørsel, men de er perfekte dæk til balanceret brug, hvis du vil have det hele i et dæk.

Yamaha XT250
Motocross-dæk

Det er tid til et total offroad eventyr! Motocross-dæk er designet til at imødekomme alle typer terræn, hvad enten det er marker, grus, mudder baner eller stenbrud, blød og mellemliggende jord, men også hårde stier. Dette kræver stærke dæk, der ikke er følsomme over for punktering, og som drager fordel af greb og trækkraft i jorden under alle forhold og i alle typer terræn. Deres brede pigge og forstærket gummi giver dem et stærkt greb i terrænet. Som du nok kan læse dig til, er de ikke designet til vejen, og med god grund: de er simpelthen ikke egnede til sving og våde veje.


Hvis du elsker terrængående motorcykelsport, bliver du heller ikke skuffet. Du kan passende bruge denne type dæk til enduro, motocross og konkurrencer! Enduro dæk fås også i en hårdere version for endnu mere greb på hård og stenet jord.

Hvilke mærker er de bedste motorcykeldækmærker?

Når du ved, hvilken type motorcykeldæk der passer mest til din kørestil, skal du kigge efter det bedste mærke i den valgte kategori. Bare fordi et mærke er et velkendt premiummærke, betyder det ikke, at det fremstiller de bedste modeller i alle dæk kategorier. For at finde ud af, hvilke er de bedste modeller i hver kategori, kan du tjekke forskellige hjemmesider eller YouTube-kanaler dedikeret til motorcykler, der ofte gennemgår nyeste dækmodeller.

De seneste tests har vist, at modellerne Pirelli Angel GT, Metzeler Roadtec 01, Dunlop RoadSmart III og Michelin Pilot Road 5 kæmper om førstepladsen for de bedste touringdæk, hvoraf nogle endda er lidt sportslige. For vintagedæk gå til Michelin Pilot Activ, Pirelli Phantom Sportscomp eller Continental Classic Attack. Hvis du leder efter customdæk, vil Michelin Commander II, Continental Conti Tour og Bridgestone Battlecruise H50 modellerne tilbyde en høj holdbarhed til dine ture på motorcyklen. Hvis du ønsker at køre høje jurtigt, er Bridgestone Battlax S22, Pirelli Diablo Rosso III og Dunlop SportSmart Mk3 helt sikkert de mest passende sportsdæk. Hvis du kun kører på banen, skal du gå til Pirelli Supercorsa SP, Dunlop SportSmart TT eller Pirelli Diablo Rosso Corsa II dæk.

Ved korte off-road ture passer Michelin Anakee Adventure, Continental ContiTrailAttack 3 og Pirelli Scorpion Trail II dæk. Hvis du brænder for off-road, skal du overveje at købe Pirelli Scorpion Rally, Michelin Anakee Wild, Metzeler Karoo 3 eller Dunlop MX Range krydsdæk.

Du kan derfor vælge dine motorcykeldæk blandt en lang række modeller, der har forskellige greb. Derfor skal du, uanset hvilket dæk du vælger, huske, at du ikke må blande forskellige modeller foran og bag.

Michelin dæk Dunlop dæk Continental dæk Pirelli dæk

Hvor kan jeg få monteret mine motorcykel dæk?

Når du køber motorcykeldæk online har du normalt to muligheder: Du kan enten få dem leveret til din personlige adresse eller direkte til et monteringscenter, hvor de kan monteres bagefter. Dækforhandlere viser ofte en liste over dækmonteringscentre i nærheden af dig på deres hjemmeside. Der kan du også finde monteringsomkostninger. Husk dog, at de monteringspriser, der vises online, ofte er mindstepriser, da den nødvendige tid til montering varierer meget fra en motorcykel til en anden: nogle motorcykeldæk, såsom klassiske dæk, kræver et specielt monteringsudstyr. Derfor skal du på forhånd sørge for, at monteringscentret er i stand til at montere de motorcykeldæk, du har købt.

Ønsker du at læse mere om tilbud på motorcykeldæk i Danmark? Se på vores købsguide! Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores dækprissammenligningsside, er du velkommen til at bruge vores kontaktformular. Hav en god tur!