SUV-dæk - Prissammenligningstjeneste for SUV-dæk

Dine dæk til de bedste priser
Dine dæk til de bedste priser
Bredde
Profil
Diameter
Belastning
Fart
Mærke
1 Find dine dæk
2 Sammenlign priser
3 Besøg forretningen

Sammenlign 4x4 dækpriser, og find de bedste 4x4 dæktilbud

Hvorfor skal jeg bruge denne hjemmeside for at sammenligne 4x4 dæk priser?

Når du køber 4x4 dæk online, ser du hurtigt at dækforhandlerens priser varierer meget. Jo højere dækprisen er, jo større er prisforskellene mellem dækforhandlere. Især SUV-dæk og 4x4-dæk påvirkes meget af disse forskelle, fordi de er dyrere end almindelige bildæk. Af den grund ser vi ofte prisforskelle på op til 520 DKK for det samme dæk, en betydelig forskel!

Derudover svinger dækpriserne for 4x4 dæk meget. En gang imellem ændrer SUV dækpriserne sig drastisk inden for en time. Derfor synes det umuligt manuelt at sammenligne alle tilbud for at finde de bedste 4x4 dækpriser i Danmark uden en dæksammenligningshjemmeside.

Daek-sammenligning hjælper dig med at finde den dækpris, der passer bedst til dit valg! Vi sammenligner dæk priserne hos de største dækforhandlere i Danmark og tilbyder et stort udvalg af SUV- og 4x4 dæk til den bedste pris.

Jeep 4x4

Hvilke 4x4 dæk er de billigste i Danmark?

Off-road bilister, der bruger deres køretøj lejlighedsvist vil måske købe et billigere 4x4 dæk. Husk dog, at billige SUV-dæk ofte har dårligere resultater, når du kører med dem. Ved at bruge de billigere 4x4-dæk kan du forbrænde mere brændstof, mindske holdbarheden og opleve dårligere kørestabilitet. Hvis du leder efter 4x4-dæk, der ikke larmer så meget, er de billige dæk sjældent den bedste løsning.

Når du køber et 4x4- eller SUV-dæk, skal du derfor ikke kun overveje prisen. Vær opmærksom på dækkets modstandsdygtighed over for aquaplaning, køreegenskaber, bremse kvalitet osv. Du kan samle disse kriterier afhængigt af dine prioriteter, men husk at kigge efter 4x4-dæk med den bedste kvalitet for pengene i stedet for at få de billigste 4x4-dæk!

Hvordan kan jeg finde billige 4x4 eller SUV dæk?

På Daek-sammenligning.dk kan du finde nye 4x4-dæk til alle årstider og med den bedste værdi for pengene. Du skal blot indtaste dine dæk dimensioner i vores søgemaskine og med det samme finder du de bedste 4x4 dæktilbud online. For at gøre det, skal du bare kigge efter følgende markeringer på dæksiden eller i din bilmanual: dækbredde, højde og diameter sammen med belastningsindeks og hastighedsindeks. Vær særlig forsigtig med at overholde de sidste to tal, fordi nogle 4x4-dæk har de samme dimensioner som standarddæk.

Du kan stadig bruge og montere almindelige dæk med de samme dimensioner, belastningsindeks og hastighedsindeks, hvis du har planer om at køre på vejen.

Se eventuelle resterende spørgsmål om terrængående dæk i vores guide. I dette afsnit giver vi også praktiske tip til at hjælpe dig med at vælge og vedligeholde din 4x4 tyr.

Jaguar SUV

Hvordan sammenligner jeg 4x4 dækpriser på Daek-sammenligning.dk?

Når du har indtastet dine dækdimensioner i søgefelterne på vores 4x4-dæk sammenligningsside, skal du klikke på “Søg”. Dæksøgemaskinen viser en liste over alle vores partneres dækpriser.

Alle priser på dækmodeller svarende til de indtastede dimensioner er anført i stigende rækkefølge. På denne måde vises de billigste 4x4-dæk i starten af listen. Du kan afgrænse din søgning ved hjælp af vores filtre. Hvis du leder efter et specifikt 4x4-dækmærke, kan du vælge det i venstre kolonne. Det er også muligt at sammenligne dækpriser efter sæson, dækforhandler og prisklasse.

Hvis du vil sammenligne de bedste 4x4 dækpriser for en enkelt dækmodel, skal du bare klikke på modellens navn, så får du et overblik over alle aktuelle tilbud.

Når du har fundet dine 4x4-dæk til den bedste pris, skal du klikke på “Til butik”. Du bliver derefter videresendt til vores partners online-butik, hvor du kan købe dine nye dæk. Du kan endda finde rabatkoder til endnu bedre 4x4 dæk priser.

Hvilke 4x4 dæk skal jeg købe?

Hvad er forskellen mellem 4x4 og SUV dæk?

Generelt bruger vi udtrykket “4x4” til terrængående køretøjer. Disse køretøjer leveres med et firehjulstræk system, hvilket betyder, at alle fire hjul trækker på bilen samtidig. I modsætning til 4x4-biler bruges SUV'er primært på veje og mindre til terrængående kørsel. Nogle modeller leveres dog også med et firehjulstræksystem og elektroniske enheder, der gør det muligt at køre i alt terræn. Ligesom 4x4-køretøjer, har SUV'er (Sport Utility Vehicle) en højere frihøjde, er mere rummelige og tungere end almindelige personbiler. Denne type køretøj giver dig mulighed for at rejse med mere plads og komfort samt at køre med eller trække tunge læs.

Selvom 4x4-biler og SUV'er ikke har alle de samme funktioner, bruger vi udtrykket 4x4-dæk og SUV-dæk til begge typer køretøjer. Faktisk bruges disse to udtryk på dækforhandlernes websteder ofte som synonymer. Der er en ting, vi ved med sikkerhed: Uanset om du vil købe dæk til din 4x4 eller din SUV, finder du det dæk, der passer bedst til din kørestil på vores dæk-sammenligningsside!

Hvilke dæk passer til min 4x4 eller SUV‘er?

For at finde ud af, hvilket dæk der passer til din 4x4- eller SUV‘er, skal du først vide, hvilket terræn du kører i. Der er tre hovedtyper af 4x4-dæk efter forskellige køreoverflader.

Asfaltveje dæk (HT dæk)

Da SUV-biler hovedsageligt bruges i byområder, sælges de mest med 4x4 vejdæk, også kaldet vejdæk. Derfor vil du ofte se forkortelsen H / T på denne type dæk. Vi anbefaler at købe vejdæk til 80% vej / 20% off-road brug.

Alle terræn dæk (AT dæk)

Terrændæk er de mest universelle 4x4-dæk. De er perfekte til både på almindelig vej og til off-road veje. Du finder dem under forskellige navne: blandede dæk, 4x4 50/50 dæk og terrændæk. Derfor vil du ofte se forkortelsen A / T på denne type dæk. Vi anbefaler at købe terrændæk til en afbalanceret brug: 50% vej / 50% off-road.

Off road dæk (MT dæk)

Uanset om vi kalder dem mudderterrænsdæk, terrængående dæk eller mudderdæk, er de designet til kørsel på vanskeligt underlag som mark- eller mudret terræn. Derfor vil du ofte se forkortelsen M / T på denne type dæk. Vi anbefaler at købe terrændæk til 20% vej / 80% off-road brug.

Tips til 4x4 vinterdæk

Bemærk, at selvom 4x4-dæk bruges til terrængående formål, erstatter de ikke vinterdæk. Tests har vist, at vinterdæk er mere effektive i vinterforhold end 4x4-dæk takket være deres gummi og slidbanemønster. Derfor er der ud over de tre vigtigste 4x4-dækkategorier et afsnit til SUV-vinterdæk og 4x4-snedæk. Så hvis der er udsigt til vintervejr, vil du være bedst stillet ved at montere vinterdæk.

Hvad er de bedste 4x4 og SUV dækmærker

Blandt de bedste 4x4-dækmærker er premium-mærkerne som Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Continental og Pirelli, mellem mærkerne der er mest kendt for deres terrændæk, såsom Yokohama, Nokian og BF Goodrich, for ikke at nævne 4x4 budget dæk fra General Tyre og regummierede 4x4 dæk.

Michelin 4x4 dæk Goodyear 4x4 dæk Bridgestone 4x4 dæk Dunlop 4x4 dæk Continental 4x4 dæk Pirelli 4x4 dæk

Hvis du vil sammenligne dækmærker, skal du huske at læse test og dækanmeldelser på 4x4 og SUV dæk udført af anerkendte firmaer som ADAC eller TCS. Hjemmesiden fdm.dk opsummerer disse 4x4-dækanmeldelser for at hjælpe dig med at finde de bedste SUV-dæk på kort tid.

Hvor kan jeg få 4x4 og SUV dæk monteret i nærheden?

Når du har fundet den bedste pris med vores sammenligningstjeneste og købt dine nye 4x4 eller SUV dæk online skal du finde et partner monteringscenter samtidig. Husk at tjekke at værkstedet tilbyder 4x4 montering, da det grundet størrelsen ikke er alle værksteder, der kan dette.

Hvis den shop, hvor du køber dine dæk, ikke angiver, hvor du kan få dine 4x4-dæk monteret, skal du først sikre dig om den maksimale fælgstørrelse kan håndteres af værkstedet, derefter kan du undersøge om de kan montere 4x4 dæk.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring SUV eller 4x4 dæk sammenligning, eller har lyst til at skrive en kommentar er du velkommen til at bruge vores kontaktformular. Vi vil glædeligt hjælpe dig!!