Varevognsdæk - Prissammenligningstjeneste for Varevognsdæk

Dine dæk til de bedste priser
Dine dæk til de bedste priser
Bredde
Profil
Diameter
Belastning
Fart
Mærke
1 Find dine dæk
2 Sammenlign priser
3 Besøg forretningen

Brug Daek-sammenligning for at finde de bedste dæk til varevogne i Danmark

Uanset om du bruger en varevogn professionelt eller til at holde ferie i, har du i begge tilfælde brug for dæk, der kan klare slid og tunge belastninger. Dækpriser til varebiler kan være meget forskellige, afhængigt af deres funktioner og mærker. Daek-sammenligning forpligter sig derfor til at tilbyde dig en opdateret sammenligning af dækpriser online, så du altid kan finde det, der passer bedst til dig!

Hvorfor skal jeg sammenligne priser på dæk på Daek-sammenligning?

At sammenligne de skiftende priser i de mange onlinebutikker for at finde dine nye dæk til varebilen tager for evigt. Ved at bruge vores dækpris-sammenligningsside Daek-sammenligning, løser du dette problem på et øjeblik!

Vi sørger for at du sparer tid og penge ved at vise priser på varevognsdæk i Danmark på en enkelt platform. Vores forhandleres tilbud opdateres hver time. Brug derfor vores service til at sammenligne priser, og få dine nye dæk til varebilen på kort tid, uanset hvad dit budget er!

Renault Kangoo

Hvordan kan jeg finde billige varevognsdæk til salg?

Indtast dimensionerne på dine varevognsdæk - bredde, profil og diameter - sammen med belastnings- og hastighedsvurderinger i vores sammenligningsværktøj og klik på “Søg”. Dækpriserne, som du får på resultatsiden, vises i stigende rækkefølge, startende fra den laveste (inkl. moms).

Du vil muligvis bemærke, at priserne på varevognsdæk er omkring 30% højere end for almindelige bildæk. Du kan derfor blive fristet til at købe budgetdæk. For at få en bedre ydelse fra dit varevognsdæk anbefaler vi dog, at du ser efter den bedste værdi for pengene i stedet for de billigste dæk.

Hvordan sammenligner jeg varevognsdæk på Daek-sammenligning?

Når du har fået prislisten på dæk til varevogn, skal du bruge vores filtre til at finpudse din søgning. Du kan enten sortere efter mærke, forhandler eller sæson eller endda indstille en prisklasse! Når du har fundet det bedste match, skal du klikke på “Til butik”, og du vil blive omdirigeret til vores partners online butik, hvor du kan købe dine nye varevognsdæk.
Daek-sammenligning

Hvilke dæk til min varevogn?

Når du vælger dæk til varevogn online, er dit budget helt sikkert vigtigt, men du bør også vide mere om de forskellige funktioner i varevognsdæk for at tage en informeret beslutning. Vi vil derfor guide dig gennem dit valg for at hjælpe dig med at købe nye varevognsdæk med sikkerhed!

Kan jeg sætte bildæk på min varevogn?

Peugeot Boxer

Det afhænger af, om du kører din varevogn til professionelt eller privat brug. Hvis du kører en passagervogn for at tage på ferie med hele din familie og ikke har meget belastning, kan du faktisk godt montere almindelige bildæk. Hvis du kører en varevogn, anbefaler vi dog, at du monterer kommercielle dæk, der er markeret med bogstavet "C". De har en forstærket struktur og tykke sidevægge til at klare høje belastninger og kilometer på forskellige overflader. De kan klassificeres som "forstærkede" og "XL" ("ekstra belastning") dæk. Uanset om det er i by- eller landdistrikter vil varekørsel ikke længere være den samme med gode kommercielle varebildæk!

Skal jeg montere vinterdæk på min varevogn?

Når temperaturerne falder, anbefaler vi dig at montere vinterdæk på din varevogn, især hvis du kører med tunge læs! Du genkender dem med "M+S"-markeringen eller "3PMSF"-symbolet. Deres gummi- og hule slidbanemønstre er designet til at give dig bedre greb og dermed mere sikkerhed på snedækkede og glatte veje.

Har autocampere brug for specielle dæk?

Disse varevogns-lignende køretøjer har også brug for ordentlige dæk til at understøtte belastningen af dit hjem på hjul over lange afstande. Derfor skal du kigge efter camperdæk, specielt lavet til at imødegå disse begrænsninger. Tøv ikke med at vælge en af følgende camperdæk-modeller: Michelin Agilis Camping, Goodyear Endurance, Hankook Vantra eller Continental Vancontact Camper. De er alle egnede til både sommer- og vinterbrug.

Hvad er de bedste varevognsdæk i Danmark?

Når du køber dine varevognsdæk på Daek-sammenligning, kan du altid stole på premiummærker som Continental, Pirelli, Goodyear og Michelin. Du kan også købe dine varevognsdæk fra mellemmærker som Apollo og Nokian. I henhold til nylige tests er de bedste dæk til varevogne Goodyear Efficient Grip Cargo og Continental ContiVanContact. Hvis du i stedet leder efter de bedste varevogns-vinterdæk, kan du gå til specifikke modeller som Michelin Agilis Alpin eller Continental Vanco Winter 2. Kom og find disse mærker blandt mange andre på vores websted for sammenligning af dækpriser!

Michelin  Continental  Bridgestone  Goodyear 

Hvor kan jeg få mine varevognsdæk monteret i nærheden af mig?

Du har købt dine nye varevognsdæk online og ved ikke, hvor du kan få dem monteret? Ingen problemer, vores dækforhandlerpartnere viser altid lister over monteringscentre i nærheden af dig sammen med omkostningerne. Uanset om du bor i København, Odense eller Aalborg, vil du helt sikkert finde det rigtige monteringscenter til dine varevognsdæk. Sørg dog altid for, at det valgte værksted kan montere det dæk, du har købt.

Nu er det op til dig at sammenligne priser og købe dine nye varevognsdæk via Daek-sammenligning! Har du et spørgsmål eller ønsker du at give os en kommentar til sammenligningen af varevognsdæk? Send os en besked. Håber at se dig snart!